fbpx
Plan Commanderiestraat te Ootmarsum — Kavels — XLBO
679
page-template-default,page,page-id-679,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Commanderiestraat

Het plan Commanderiestraat maakt deel uit van de stad Ootmarsum en ligt ten zuiden van de kern. Pal ten oosten van dit plan bevindt zich het Commanderieplein met de ingang van het Openlucht Museum Ootmarsum. Tevens bevindt zich hier ook de ambachtelijke bierbrouwerij Othmar en Gasterij Oatmössche.

In het plan is ruimte voor vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen. Voor dit plan hebben we voor zowel de vrijstaande kavels als de twee-onder-een-kap kavels een aantal schetsen gemaakt die u hieronder kunt bekijken. Bezoek voor meer informatie over de kavels de website van gemeente Dinkelland kavelsindinkelland.nl.

  • Twee-onder-een-kap

    Bekijk hier de schetsen van de twee-onder-een-kap woningen.

  • Vrijstaand

    Bekijk hier de schetsen van de vrijstaande woningen.

In het bestemmingsplan kunt u alle spelregels vinden omtrent het bouwen van een woning op het desbetreffende plan. In Ootmarsum, Commanderiestraat op de website Ruimtelijkeplannen.nl staan de specifieke spelregels die van toepassing zijn op dit plan.