fbpx
Moderne woning — Bloemkozijn en entreepartij met zinken kader — XLBO
1820
page-template-default,page,page-id-1820,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Bloemkozijn-Kader entreepartij

Moderne woning met prominente entreepartij

Karakteristiek voor deze moderne vrijstaande woning is de prominente entreepartij, uitgevoerd in stucwerk met zinken kader. Ook duidelijk aanwezig is het rank uitgevoerde bloemkozijn ter plaatse van de woonkamer. De woning is breedte gericht, waardoor zowel de woonkamer als de keuken-eethoek tuingericht zijn. Vanuit de woonkeuken stapt u zo de riante veranda op, alwaar u heerlijk kunt genieten van de warme zomerdagen. In de centraal in de woning geplaatste hal staat een rechte steektrap in de ruime vide. Via deze trap bereikt u de verdieping waar ruimte is voor 3 slaapkamers en een badkamer.

 

Vindt u de uitstraling van deze woning mooi maar bevalt de plattegrond u niet. Dit kunnen we uiteraard in overleg met u aanpassen. Ook als de plattegronden u bevallen maar de uitstraling is niet naar wens dan kunnen we op basis van uw voorkeuren een andere uitstraling aan deze woning geven. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. We vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Variant

Variant 1

Deze variant laat een meer traditionele uitstraling zien. Het in het oog springende kader boven de voordeur geeft de woning toch een meer moderne ‘look’.