fbpx
Plan Almelo Noordoost — schetsontwerpen — XLBO
829
page-template-default,page,page-id-829,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Almelo Noordoost

Plan Almelo Noordoost is een fabelachtig mooi, nieuw woongebied in de uitgestrekte Twentse natuur. Het plan bevindt zich aan de rand van Almelo, direct tegen Harbrinkhoek en Mariaparochie aan. Er zijn kavels voor zowel de grote als de kleine portemonnee, dus genoeg mogelijkheden om uw droomhuis te realiseren.  Voor dit project hebben wij een aantal schetsen geselecteerd die we graag aan u laten zien. Bezoek voor meer informatie over plan Almelo Noordoost de website almelonoordoost.nl.

 

Zit uw favoriete ontwerp er niet bij, Op dit plan is veel mogelijk dus, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, dan kunnen wij uw laten zien wat er volgens ons allemaal mogelijk is.

  • Type 1

    Landelijk - Rieten kap -Gekeimd

  • Type 2

    Jaren 30 - Schilddak - Voorbouw

  • Type 3

    Kubistisch - Diepte - Gekeimd

In het bestemmingsplan staan alle spelregels voor het bouwen van een woning op het desbetreffende plan. Op de pagina Almelo Noord Oost van de website Ruimtelijkeplannen.nl staan de specifieke spelregels die van toepassing zijn op dit plan.