plan St. Isidorushoeve-Oost — zadeldak-landelijk-diepte — XLBO
2006
page-template-default,page,page-id-2006,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

St.Isidorushoeve Oost-Zadeldak-Landelijk-Diepte

LANDELIJKE DIEPTEGERICHTE WONING MET ZADELDAK.

Deze vrijstaande woning beschikt over twee bouwlagen met een zadeldak. Het is een zeer ‘ruimte efficiënte’ woning die in nagenoeg elk nieuwbouwplan inpasbaar is, dus ook op plan St. Isidorushoeve-Oost. Doordat de woning diepte-gericht is past het ook op de wat smallere kavels. De uitstraling van deze woning is landelijk-modern. De gevel bestaat uit een gevelsteen in aardetint en donker geveltimmerwerk. Uiteraard zijn andere kleurcombinaties ook prima mogelijk, denk maar eens aan wit gekeimde gevels met antraciet geveltimmerwerk.

De indeling van de begane grond is praktisch, waarbij de woonkamer zich aan de voorkant bevindt. De keuken met eethoek zijn tuingericht met een bijkeuken en berging in de aanbouw.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers te vinden, waarbij de grootste is voorzien van een inloopkast. Daarnaast beschikt de verdieping ook nog over een badkamer en een separaat toilet.

De zolder is te bereiken via een vaste trap en is niet ingedeeld. Is toch een indeling gewenst? neem contact met ons op, dan horen we graag wat uw wensen zijn.

Varianten

Variant 1

Variant 1 is een traditioneel ontwerp met schijnschoorsteen en strak vormgegeven schouders. De kozijnen op de verdieping zijn ‘gekoppeld’ door middel van metselwerk met een accentkleur.

 

Variant 2

Deze variant laat een uitstraling zien die gebaseerd is op de populaire jaren 30 bouwstijl. details die deze gevel bijzonder maken zijn de boven het kozijn doorlopende betimmerde goot, de uitgemetselde penanten en de gemetselde plantenbak. De donkere gevelsteen geeft deze woning in tegenstelling tot de traditionele rode steen een meer robuuste uitstraling.

 

Variant 3

Deze variant heeft net als variant 1 ook een schijnschoorsteen. De schouders zijn hier echter iets traditioneler vorm gegeven. Op de begane grond is in de voorgevel een erker geplaatst voor meer ruimte.

 

Variant 4

In deze variant valt het bloemkozijn op de begane grond op. Verder heeft ook deze variant een tuitgevel met schijnschoorstenen en schouders maar is de woning aan de zijkant uitgebouwd

 

Heeft u vragen over dit type woning of wilt u weten of deze woning op uw kavel gebouwd mag worden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.